Sidor

torsdag 17 november 2011

Vilket mjöl kan vi använda?

Lailas gula, naturligt glutenfria mjölmix
Teffmjöl
Bovetemjöl
Potatismjöl
Rismjöl
Majsmjöl
Mandelmjöl
Kokosmjöl

2 kommentarer:

  1. är det så att du inte använder lailas blå för att den gula är på majs och den blå inte?
    men kan jag använda den blå istället? det är vad jag har hemma.
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  2. Lailas blå innehåller både vetestärkelse och guarkärnmjöl som vi undviker här hemma.Det går säkert bra att byta ut lailas gula mot lailas blå i alla recept. Jag tror det kan gå åt lite mer mjöl om man använder lailas blå då mjöl med vetestärkelse inte verkar suga vätska lika bra som naturligt glutenfritt mjöl som lailas gula är.
    Kram Louise

    SvaraRadera