100 gram mjölkfritt margarin
1 dl mandelmjöl
1 dl rismjöl
1 dl lailas gula mjölmix
1,5 dl potatismjöl
2,5 dl socker
0,5 msk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 krm vaniljpulver
0,5 tsk salt
2 msk äppelmos
3 msk hallonsylt
1,5 dl varmt vatten
2 dl hallon
Smält margarinet. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt margarin, äppelmos, hallonsylt och vatten. Vispa till alla klumpar är borta. Blanda försiktigt i hallonen. Pensla muffinsformarna med smällt smör. Fyll varje muffinsform till 2/3 med smet. Grädda mitt i ugnen i 225 grader, 18 minuter för vanlig muffinsstorlek och 15 minuter för minimuffins. Testa med en sticka att de inte är kladdiga i mitten. Låt svalna innan du dekorerar dem med frosting.
Vaniljfrosting
100 gram mjölkfritt margarin
7 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
0,5 dl risdryck
Blanda 100 gram rumstempererat margarin med resten av ingredienserna, blanda noga till en slät smet. Blanda i mer florsocker om det behövs, smeten ska vara ganska fast för att inte flyta ut när du garnerar.
Härlig sida du har! Lagt en tillbakalänk till din sida.
SvaraRaderaHälsar Annika som har bakomatforalla.com
Supergoda muffins!!
SvaraRaderaTACK för att du publicerar härliga recept, som vi får ta del av!! :)
Hälsn. en som är allergisk mot det mesta å älskar att baka